Bronsmedaljör i Världsmästerskapen i fotografering

Bronsmedaljör och vinnare av “Nations Award”

Den 6e maj 2018 vann jag brons med bilden “Shortcut” i tävlingen World Photographic Cup vilket är Världsmästerskapen för professionella fotografer Jag vann även “Nation Award” vilket betyder att jag av hade högst antal poäng från det svenska landslaget. Jag fick även en finalistplacering i kategorin Digital Illustration med bilden “Forever Online”

Om VM

VM i fotografi (World Photographic Cup) är bland världens största fototävlingar med deltagare från 30 länder. Varje land som deltar har en nationell jurry som väljer ut fotografer att delta i landslaget. VM hade i år  500+ bidrag från yrkesverksamma fotografer. Varje bild bedöms utifrån en internationell standard och betygsätts med poäng upp till 100poäng.

Tillsammans med tre andra svenskar blev jag utvald till landslaget, jag blev dessutom som enda svensk uttagen med två bidrag i olika kategorier, Digital Illustration och Kommersiell.

 

Kontakta mig

Scroll Up