Välj en sida

Retuschering Stockholm

Bokning & prisförfrågan

[rev_slider alias=”Portfolio”]

Retuschering Stockholm

Behöver du retuschering i Stockholm? –  då har du kommit rätt. Internationellt prisbelönta fotografen Andreas Varro skapar unika bilder som stärker ditt företags varumärke.

Storytelling, fotografering och retuschering i Stockholm

Nyckeln till framgångsrika bilder är att skapa bilder med påverkan, alltså bilder som ger ett bra första intryck. Man kan se det som en magnet när folk i sin slöhet scrollar genom sina nyhetsflöden, bilder med hög påverkan får dom att stanna till och dela med sig av sin tid med ditt varumärke.

Jag vill gärna hjälpa dig och ditt företag att bli mer framgångsrikt, uppmärksammat och ännu mer spännande. Det finns en stor kraft i att skapa intressanta bilder med bärande idéer som berättar historier, och retuscheringen är bara en liten del i detta.

Jag arbetar med att ta fram kreativa bildkoncept följt av fotografering, retuschering och bildmontage. 

Så stärker vi ditt varumärke tillsammans

Varje kund har olika förutsättningar och olika målsättningar, därför arbetar jag olika utifrån kundens behov. Ibland vill kunden ha allt serverat och ibland vara väldigt delaktig. Ibland finns det en reklambyrå som står för en del av produktionen och ibland en in-house byrå. Behovet avgör.

Det som är gemensamt för alla produktioner är att jag alltid är delaktig i att skapa en idé/historia. Det kan vara att ta ditt företag eller din produkts historia och tvista till den så den blir lite mer intressant. Eller så hittar vi på en historia, alltså fiktion, som din målgrupp kan förknippa sig själva med.

Tillsammans med mitt team tar vi fram kläder, rekvisita, modeller, kostymer och smink för att kunna berätta storyn.

Sist men inte minst retuscherar jag bilderna där jag ofta använder bildmontage för att ”bygga ihop” en historia av olika bilder.

Prisbelönt med VM-brons och SM-guld

Jag tävlar mycket i fotografi, detta för att få konstruktiv feedback på mina bilder och för att förbättra mitt skapande.

Under de senaste åren har jag vunnit flera prestigefyllda priser, bland annat är jag Svensk Mästare i fotografi och har en bronsmedalj i Världsmästerskapen i fotografi (WPC). 

Jag är även omskriven i stora internationella magasin som F-Stoppers, Digital Rev, Campaign London, Photoshop Creative för mitt arbetsätt och mina bilder.

Vad mina kunder säger om mig

Reklambild åt Katrinelund

Att jobba med Andreas är som att gå på en lyxrestaurang med tre stjärnor i Guide Michelin. Man känner sig trygg, sedd och omhändertagen. Han har dessutom lyckats att leverera den känsla och tanke vi ville förmedla med bilden redan i första försöket. Det finns bara ett ord VÄRLDSKLASS!Roger Hjälm – Ägare och VD Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog

Reklambild till Sebbot Invest och Bandstål

Varro engagerar sig i och ställer konstruktiva frågor för att i grunden förstå vad kunden vill uppnå/förmedla med bilden. Har en förmåga att omsätta tankar i handling med magisk finess och gör bestående avtryck hos betraktaren.Torbjörn Nilsson – Ägare och VD Sebbot Invest

Få mer uppmärksamhet till ditt företag!

Vill du få din egen, eller ditt företags historia berättad med bilder som får dina kunder att hämta efter andan? Kontakta mig så kan vi diskutera hur vi kan få dina kunder att nappa större och oftare!

Kontakta Varro

Varumärken jag arbetat med