Välj en sida

Retuschering Örebro

Bokning & prisförfrågan

[rev_slider alias=”Portfolio”]

Retuschering Örebro

Behöver du hjälp med kreativ retuschering i Örebro? En bild utan retuschering är en bild som ingen ser. Vågat sagt, men retuschering tar dina bilder till nya höjder och gör dem mer uppmärksammade. 

Storytelling och retuschering i Örebro

Det finns en stor kraft i  bilder som berättar historier. Historier engagerar folk och det är ju det marknadsföring handlar om, att knyta an till människor. En av dom viktigaste ingredienserna i att göra detta är att skapa påverkan, alltså första intrycket.

Retuschering är egentligen bara ett verktyg, men ett viktigt verktyg. Det är historian i bilden som skapar själva påverkan, men det är teknikerna som bland annat retuschering som gör det möjligt. Ungefär som det krävs hammare och spik för att bygga ditt drömhus.

Jag hjälper företag att ta fram smarta bilder som berättar historier och med hjälp av fotografering, retuschering och andra tekniker så skapar jag magiska bilder i världsklass.

Skapa djup och känsla i bilderna

Retuschering innebär att man med digitala verktyg förbättrar eller förändrar en bild. Det gör man oftast för att en bild direkt från en kamera upplevs “platt” eller matt.

Med retuschering kan man skapa djup i en bild och göra den mer intressant. Man kan ändra på objekt, färger och former i bilden för att den ska tilltala en målgrupp mer.

Jag arbetar även med avancerade bildmontage vilket gör att jag kan fotografera olika element och bygga ihop kreativa verk.

Internationellt prisbelönt

Jag är otroligt stolt över att jag har under de senaste åren kammat hem ett tiotal nationella och internationella prestigefyllda priser inom bildskapande. Exempelvis kan jag titulera mig Svensk Mästare och bronsmedaljör i VM i fotografi.

De tävlingskategorierna som särskiljer mig särskilt är där kreativt bildskapande, retuschering och budskap är viktiga – Exempelvis Digital Illustration och Kommersiell Fotografi-kategorierna.

Vad mina kunder säger om mig

Reklambild åt Katrinelund

Att jobba med Andreas är som att gå på en lyxrestaurang med tre stjärnor i Guide Michelin. Man känner sig trygg, sedd och omhändertagen. Han har dessutom lyckats att leverera den känsla och tanke vi ville förmedla med bilden redan i första försöket. Det finns bara ett ord VÄRLDSKLASS!Roger Hjälm – Ägare och VD Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog

Reklambild till Sebbot Invest och Bandstål

Varro engagerar sig i och ställer konstruktiva frågor för att i grunden förstå vad kunden vill uppnå/förmedla med bilden. Har en förmåga att omsätta tankar i handling med magisk finess och gör bestående avtryck hos betraktaren.Torbjörn Nilsson – Ägare och VD Sebbot Invest

Få mer uppmärksamhet till ditt företag!

Vill du få din egen, eller ditt företags historia berättad med bilder som får dina kunder att hämta efter andan? Kontakta mig så kan vi diskutera hur vi kan få dina kunder att nappa större och oftare!

Kontakta Varro

Varumärken jag arbetat med