Välj en sida

Portfolio review

Bokning & prisförfrågan

​Portfolio Review

​Utvecklas som fotograf, förbättra din portfolio och få dina bilder bedömda av Andreas Varro.

​Konstruktiv kritik leder till utveckling, vilket är ett måste för att lyckas.

Känner du att du som fotograf eller digital artist står och stampar på samma ställe​? Du vet helt enkelt inte ​ om det du skpat är ”good enough”. 

Du kanske håller tillbaka från att presentera dig för potentiella kunder​, du är osäker på ​hur ​potentiella kunder kommer reagera på ditt arbete och portfolio? Jag har vart där jag med, det är ingen rolig känsla.

Att ta emot konstruktiv kritik kan göra ont, det är jobbigt när andra kanske inte ser det man själv försöker förmedla, men ett måste för att utvecklas.

Det är också svårt att få bra konstruktiv kritik, själv har jag frågat alla möjliga människor under mina år om konstruktiv kritik på verk jag skapat, ibland har jag fått bra kritik och ibland har jag försämrat mina chanser för att jag valt att ”lita” på dålig kritik.

Utveckling anser jag ska vara en grundpelare för att lyckas i branschen. Om du vill så hjälper jag dig på din väg att utvecklas som artist. Läs vidarare om du vill veta mer.

​Portfolio Review

​Nu har du genom Studio-PI Utbildning möjlighet att köpa portfolio review med mig.

Så går det till

En digital portfolio review kan se ut på två sätt. Antingen skickar du in dina bilder som du vill få bedömda och begär en skriftlig feedback eller så kan du boka in ett skypemöte där du och Andreas går igenom bilderna gemensamt, detta tar ca 30-60 min. Bilderna bedöms i sitt digitala format, alltså inte som en korr för print.Minimum antal bilder är 5st för att man ska kunna se huruvida du som fotograf har en återkommande stil eller om du ”spretar” i ditt bildspråk. I priset 795:- ingår bedömning på 5-8 bilder. Extra bilder kostar 100:-/st (detta faktureras separat)

Portfolio review administreras och säljs av Studio-PI Utbildning. Alla frågor som har med portfolio review att göra skickas till Studio-PI.