Om Andreas Varro

Att skapa bild är långt bortom ett jobb för mig, det är en idé som jag tänkt tusentals om inte hundratusentals gånger. Det är som en gen i min kropp, ett kall. Utöver bilden i sig som är mitt verktyg så handlar denna idé om att hjälpa dig på din resa mot dina visioner.

 

En del av denna idé är att verkligen lyssna, ge stöd, inspiration och hjälpa dig att skapa momentum framåt. Om du tycker det låter flummigt så gör det inget, det enda du behöver veta är att det viktigaste för mig är att du kommer närmare dina mål med hjälp av dom bilder jag skapar åt dig, vilket du kommer att göra.

 

Kunder

Ett urval av varumärken jag arbetat tillsammans med

Om bilderna

Karakteristiskt för mina bilder är att dom väcker känslor, får människor att stanna till och gör avtryck. Varje gång jag skapar en bild så uppfinner jag hjulet på nytt, varje bild har sin egna värld och sitt egna liv.När det kommer till mina personliga projekt vill jag förmedla olika problem jag ser i vardagen och det förmedlar jag i form av satir.

 

Vad det gäller mina kommersiella bilder så hittar jag på smarta idéer med koppling till produkter och tjänster,  antingen hittar jag på idéerna själv eller tillsammans med mina kunder.

 

Så skapas bilderna

Dom bilder som blir ihågkomna är bilder som vilar på smarta och genomtänkta idéer och det är alltid där mitt skapande börjar. Med min kreativitet hittar jag smarta kopplingar mellan historier i bilderna och produkter, tjänster, förhållningssätt eller annat som ska marknadsföras. Jag tänker alltid fritt och begränsa mig inte till vad som är fysiskt möjligt, det är då dom bästa idéerna kommer.

 

Därefter hittar jag en lösning på hur idén ska bli ett fysiskt verk, jag anpassar alltså mina arbetsmetoder efter dom idéer jag kommit på, inte tvärtom. Mina verktyg är min kamerautrustning, datorn i form av avancerade retuscheringstekniker och till min hjälp har jag ofta professionell stylist som letar modeller, rekvisita, kläder och sköter smink.

 

Scroll Up