Integritetspolicy

GDPR – Dataskyddsförordningen gäller som lag i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018 och ersätter Personuppgiftslagen (PUL). Dataskyddsförordningen innehåller regler om hur man får behandla personuppgifter.

Informationen vi lagrar

Fotografen Andreas Varro är ansvarig för den information Fotografen bearbetar i samband med när du

  • Blivit fotograferad
  • Skrivit ett uppdragskontrakt
  • Skrivit ett medgivande för insamling av personuppgifter
  • Besökt Fotografens hemsida
  • Påbörjar en prenumeration av nyhetsbrev
  • Söker jobb eller praktikplats
  • Självmant skickar in uppgifter

Denna information kan innefattar bild på dig/porträtt, namn, signatur, e-postadress, postadress, telefonnummer, personnummer, IP-adress och används på följande sätt:

Hur informationen lagras

Fotografen använder både intern (på företaget) och extern (utanför företaget) server för att lagra bilder, mottagarlistor för e-postutskick och fakturauppgifter i kundregister, IP-adresser, jobbansökan, praktikansökan, andra e-post korrespondens och förfrågningar.

Syftet till lagring

All information lagras på säkra servrar och låsta datorer med syfte att Fotografen ska kunna:

  • Lagra bilder för det fall att du som kund vill ha ytterligare tillgång till dem
  • Ha en säkerhetskopia på alla Fotografens bilder på den interna servern blir korrupt eller försvinner
  • Publicera bilderna på Fotografens egna hemsida, marknadsföring och sociala medier för att visa upp jobb
  • Distribuera nyhetsbrev till dig
  • Skicka faktura eller offert via e-post eller traditionell post till dig
  • Kontakta dig via e-post eller telefon för att planera en fotografering eller ett uppdrag
  • Kontakta dig via e-post eller telefon för att svara på en fråga du vill ha svar på
  • Förbättra sin hemsida så att upplevelsen för dig när du besöker den blir bättre
  • Förbättra sina annonser så att upplevelsen för dig när annonserna visas för dig blir bättre
  • Kontakta dig om det öppnas upp ett tillfälle för jobb eller pratkikplats.
  • Genomföra riktad marknadsföring till dig
  • Kommunicera med dig

Ändra, rätta eller radera informationen

Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller missvisande har du rätt att begära att uppgifterna rättas eller raderas. Denna begäran ska ske skriftligen till Fotografen.

Rättslig grund till lagring

Den rättsliga grunden för bearbetningen av dina personuppgifter är det avtal vi ingått vid före, under eller efter fotografering eller det medgivande du har skrivit på. Om du besöker min hemsida så godkänner du denna policy och att Fotografen får lagrar dom uppgifter som samlas in när du besöker Fotografens hemsida, skickar en förfrågan, anmäler dig till nyhetsbrev, söker jobb eller praktik via Fotografens hemsida. Fotografen sparar personuppgifter tillsvidare. 

Så ändrar eller raderar du informationen

Vill du veta mer? Vill du ha mer information, ändra dina uppgifter eller anmäla att du inte vill att jag lagrar uppgifter om dig enligt ovan är du välkommen att kontakta mig på e-post på: [email protected].

Statistik

Fotografens cookies samlar information om hur du interagerar med hemsidan. Alla besökare analyseras som grupp och din IP-adress är anonym.

Fotografen använder olika verktyg för att få insikt i antalet besökare på hemsidan, vart du som besökare kommer ifrån och hur du navigerar på hemsidan. Detta gör vi för att förbättra din upplevelse på hemsidan.

När du lämnar hemsidan så spåras du inte längre.

Anpassade annonser och innehåll

För att du ska få relevanta annonser från oss så sparar så tillåter du annonsverktyget från Google att hämta information från din webläsare. Exempel på detta kan vara geografi, om du tidigare besökt sajten och om det är lämpligt för dig att visa denna annons för dig eller inte. Google mäter även om du ser dessa annonser och vart du ser dem, men även om du klickat på dem.


Vi använder oss av annonsverktyg som uppfyller GDPR och dess krav. Vi använder oss av denna teknik för att den möjligör att du får bättre annonser, vi vet alla hur tråkigt det är att få orelevanta annonser.

Du kan alltid tömma cookies i din webbläsare

 

Information om företag

Vi har ett system installerat vilket gör att vi genom IP-numer kan se vilka olika företag som besökt oss. Dom som godkänt att de finns i registret i detta system eller på annat sätt givit rättslig grund, exempelvis kunder finns registrerade. 

Vi vill mäta var företag och personer vill ha för innehåll så att vår webbsajt och nyhetsbrev blir relevant för dig. Det handlar om att förbättra din upplevelse. 

 

Kontaktformulär mm

Du har på vissa undersidor alternativet att registrera din information för att ladda ner olika typer av information, anmäla dig till nyhetsbrev, boka möten. Detta registreras i vårt system. För att skicka förfråga och anmäla dig måste du kryssa i GDPR checkboxen.

Uppdatering av denna policy

Denna integritetspolicy är ett levande dokument och innehållet kan komma att uppdateras. Policyn är senast uppdaterad 2018-05-25.

Kontakt

Scroll Up