Köp Fotokonst

Andreas Varro skapar satirisk och samhällskritisk fotokonst där han skildrar modern social utveckling, fenomen och förhållningssätt i modern tid. Hans konstverk syftar till att visa spänningarna och gapet mellan människans biologi och hur det moderna samhället med teknologi drar oss ifrån det vi är skapta för. Bilderna är komplicerade och tidskrävande ibland framtagna under flera år.

Här kan du köpa exklusiva “Limited Edition” utskrifter och konstverk utskrivna på exklusivt konstpapper, signerade och numrerade av konstnären.

 

Limited Edition

Konstverken säljs i begränsad upplaga, signerade och numrerade. Varje bild säljs i maximalt 12st exemplar.  Bilderna levereras med ett äkthetsintyg som intygar att konstverkets är äkta. Äkthetsintyget är signerat och daterat av Andreas Varro och har ett medföljande hologram. Utöver den begränsade upplagan finns 3st utställningsexemplar av varje bild.

Bilderna skrivs ut på det exklusiva syra och linginfria bomullspappret Photo Rag Baryta från Hahnemüle, pappret är ett 308 grams FineArt papper. Pappret uppfyller de hårda kraven för åldersbeständighet.

Visar alla 4 resultat