Välj en sida

Fotograf Örebro

Bokning & prisförfrågan

[rev_slider alias=”Portfolio”]

Fotograf Örebro

Fotograf Örebro hjälper företag och varumärken till uppmärksamheten som dom förtjänar.

Svensk Mästare och VM-bronsmedaljör i fotografi.

Idéer och historier är det viktigaste i bilder

 Konsten att fånga uppmärksamhet innefattar många saker – enligt mig är att försöka skapa en ”wow-faktor”, alltså första intrycket eller påverkan en bild har, den viktigaste. Hur skapar man en wow-faktor? Genom att lägga fokus på bärande idéer som kopplas samman till ditt varumärke, produkt eller tjänst med en bra, smart och genomtänkt historia, så blir det du vill förmedla eller sälja någonting mer – någonting som människor vill förknippas med. 

Att försöka trollbinda människor är ingen lätt uppgift. Min erfarenhet säger dock att det är Idéer och historier som får människor att stanna till och engagera sig i bilderna och varumärket bakom dom. Prata idéer och historier istället för känsla, färg och form, för det kommer liksom senare i processen ändå.

Det är detta som särskiljer mig från andra fotografer i Örebro, jag lägger fokus på idéerna först.

Storytelling med hjälp av unika tekniker

Efter att vi tillsammans hittat en bärande idé och en historia till ditt varumärke, produkt eller tjänst så kommer själva produktionen. I mitt team så har jag duktiga medarbetare som hjälper till med modeller, rekvisita, styling av kläder och fotoplatser. Detta är så att vi tillsammans kan bygga upp den idé och historia vi tagit fram och realisera i bild.

Efter fotograferingen så använder jag mig av avancerade bildredigeringstekniker och fotomontage för att ”bygga ihop” idén i datorn. Detta gör att i princip vad som helst är möjligt att genomföra. Se gärna hur jag arbetar bakom kulisserna om du är nyfiken.

Svensk Mästare och Bronsmedaljör i VM

De senaste åren har jag blivit nationellt och internationellt prisbelönad med ett flertal prestigefyllda priser, bland annat VM-brons och SM-guld 2018, där tusentals professionella fotografer mätt sina styrkor mot varandra.

Jag har också blivit publicerad med artiklar och porträtt om mina arbetsmetoder i nationell och internationell press, däribland det prestigefyllda magasinet Campaign London, F-Stoppers, Digital Rev och andra.

Vad mina kunder säger om mig

Reklambild åt Katrinelund

Att jobba med Andreas är som att gå på en lyxrestaurang med tre stjärnor i Guide Michelin. Man känner sig trygg, sedd och omhändertagen. Han har dessutom lyckats att leverera den känsla och tanke vi ville förmedla med bilden redan i första försöket. Det finns bara ett ord VÄRLDSKLASS!Roger Hjälm – Ägare och VD Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog

Reklambild till Sebbot Invest och Bandstål

Varro engagerar sig i och ställer konstruktiva frågor för att i grunden förstå vad kunden vill uppnå/förmedla med bilden. Har en förmåga att omsätta tankar i handling med magisk finess och gör bestående avtryck hos betraktaren.Torbjörn Nilsson – Ägare och VD Sebbot Invest

Få mer uppmärksamhet till ditt företag!

Vill du få din egen, eller ditt företags historia berättad med bilder som får dina kunder att hämta efter andan? Kontakta mig så kan vi diskutera hur vi kan få dina kunder att nappa större och oftare!

Kontakta Varro

Varumärken jag arbetat med