Varro vinner Brons i European Professional Photographer of the Year 2018

För en tid sedan gick jag vidare i tävlingen Europan Professional Photographer of the Year som är en stor Europeisk tävling för fotografer. Jag var vidare till finalen i kategorierna Kommersiell och Digital Illustration. Jag tog en bronsplats i kategorin Kommersiell vilket jag är superstolt över då det är första året jag tävlar i denna tävling.I kategorin Digital Illustration gick det inte riktigt som jag tänkt, fick höga poäng för 2 av mina bilder men den tredje bilden drog ner betyget. Men en bronsplats är såklart väldigt skoj.

Utöver detta så blev jag tilldelad Nations Award vilket är en utmärkelse i en annan tävling, VM i fotografering. Denna utmärkelse delas ut till den fotograf som är högst rankad i sitt land inför VM.

 

Bilderna jag vann brons med i kategorin Kommersiell

 

European Professional Photographer of the Year. Finalister och medaljörer. Jag fick ett brons. Fotot taget av: Dermot Byrne

 

Här blir jag tilldelad Nations Award vilket betyder att jag är högst rankad i svenska landslaget inför VM. Fotot taget av: Dermot Byrne

 

Gruppfoto i kategorin Digital Illustration där jag hamnade på 9:e plats. Fotot taget av: Dermot Byrne

 

Jag tar emot bronset. Fotot taget av: Dermot Byrne

 

Jag tar emot finalistcertifikatet för kategorin Digital Illustration. Fotot taget av: Dermot Byrne