Varro in the World Photograhic Cup finals + Nation Award Winner

Last year I was selected by a Swedish jury to represent Sweden in the World Photographic Cup (world championships). Today it was revealed that both of my contributions are in the finals which is absolutely amazing! Of a total of 500 images in absolute world class were first selected, now we are 60 photographers who are in the finals. Forever Online is in the Digital Illustration and Shortcut  in the Commercial category.


In addition I was awarded the Nation Award, which is an award for the highest rated photographer in every nation. This award will be handed out on a ceremony in Ireland in Dublin in conjunction with another major competition European Professional Photographer of the Year 2018.

 

Forever Online

Årets Bild 2017

 

Shortcut

Varro top 60 i VM och får utmärkelsen Nation Award

Förra året blev jag utvald av en svensk jurry att representera Sverige i VM i fotografering (World Photographic Cup). Idag blev det klart att båda mina bidrag är vidare till final vilket är helt fantastiskt! Av totalt 500 bilder i absoluta världsklass är vi 60 fotografer som är vidare till finalen. Forever Online är vidare i kategorin Digital Illustration och Shortcut är vidare i den Kommersiella kategorin.