Varro vidare till VM i fotografering

En svensk jurry valde efter vinsten i Svenska Mästerskapen i fotografering ut mig att representera Sverige i World Photographic Cup vilket är världsmästerskapen i fotografering. Jurryn valde ut två av mina bilder, Forever Online till kategorin Digital Illustration och Shortcut till Kommersiella kategorin. Bilderna är mina absoluta favouruter vilket gör det extra roligt. Tävlingen är en av världens absolut största och mest prestigefyllda tävlingarna man kan delta i. Man tävlar i ”olympisk” stil vilket innebär att man tävlar om ett lagpris tillsammans med andra fotografer från samma nation, men även individuella priser i respektive kategori.

Tävlingen avgörs den 6e maj 2018 i Australien i Sidney.

Forever Online

Årets Bild 2017

Årets Bild 2017 i Svenska Mästerskapen och nu utvald till kategorin Digital Illustration i världsmästerskapen.

 

Shortcut

Shortcut är utvald till kategorin Kommersiell i världsmästerskapen 2018.