Välj en sida

Bakom kulisserna

Bokning & prisförfrågan

Bakom Kulisserna

Se hur bilderna skapas

Eggxersize

Eggxersize handlar om kroppsidéal och hur många av oss som gör allt för att passa in i den mall som samhället har byggt upp åt dom. Dom är villiga att testa alla metoder och träningsformer för att passa in i samhället, till och med skära i sina egna kroppar som ägg.

Renault Kampanj

Tre fotografer i Sverige blev utvalda för att delta i en nationell kampanj för Renault. Kampanjen utformades som en tävling där alla tre fotografer fick skapa egna tolkningar av den nya Renault Alaska. Sedan tog man till en offentlig omröstning för att bedöma vilken blev vinnaren, samt även en jury bestående av utvalda designers från Renault själva som fick göra sina röster hörda i en separat omröstning. Jag vann både den offentliga och juryns omröstning.

Forever Online

Ett projekt som handlar om hur vi ständigt är uppkopplade och anträffbara, till och med då vi ska återhämta oss från teknologin självt.

Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog

Bakom kulisserna från när jag producerade reklambild åt Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog.Syftet med bilden ska vara att förmedla att man inte kommer närmare naturen än ett besök på Sjökrogen.

Lunch Atop a Skyscraper

Från produktionen av reklambild åt företaget Contestor, utformad som en hyllning till den berömda bilden med samma namn från 1932.

Svenska Kammarorkestern

Från när jag retuscherade reklambilder åt Svenska Kammarorkestern under kampanjen ”Känslor som stannar kvar”. Uppdraget gjordes tillsammans med Strateg Kommunikationsbyrå. Syftet med bilden var att förmedla att känslorna man plockar upp med Svenska Kammarorkestern stannar kvar länge efter konsertens slut.

Shortcut

Shortcut handlar om hur många människor vill hitta genvägar för att ta sig till sina mål. Dom väljer att ta enkla vägar, fuska eller bedra andra för att ta sig fram. Shortcut illustrerar tankesättet bakom detta.

Drive by Wash

Drive by Wash skapade jag åt LP Lastbilstvätt som driver ett av Sveriges modernaste lastbilstvättar. Syftet var att förmedla hur snabbt och effektivt LP tvättar lastbilar.s

Fridge Climbers

Fridge Climbers är ett eget projekt med två klättrare på expedition genom frysen.

Få mer uppmärksamhet till ditt företag!

Kontakta Varro