Vinnare av Årets Bild 2017

Mitt bidrag Forever Online, ett sammhällssatiriskt projekt om hur internet och smarttelefoner har påverkat våra liv, blev prisbelönt med Årets Bild under svenska mästerskapen i porträttfotografering.

 

Forever Online Årets Bild

Under dom svenska mästerskapen i porträttfotografering 2017 fick min bild Forever Online en förstaplacering i kategorin “Digital Illustration” och blev därmed utsedd till Årets Bild 2017. En internationell jury bedömde samtliga bilder utefter internationell standard för tävling i fotografi följande punkter bedömdes:

 

Intryck, kraft, kreativitet, stil, komposition, presentation, färgbalans, intressecenter, motivtolkning, teknik, historia.

 

Forever Online fick den näst högsta poängen i hela tävlingen, 98/100 möjliga, men samtliga av mina bidrag fick diplom och höga poäng.

Utvald till svenska landslaget

I följd av segern i Digital Illustration blev jag för andra året i rad utvald att representera Sverige i en av världens största fototävlingar, World Photograpic Cup. Tävlingen är dels en lagtävling där samtliga nationens bidrag räknas ihop, men varje fotograf och bidrag tävlar även individuellt i olika kategorier med chans till medaljer.

Jag har gått vidare med 2st bidrag i olika kategorier, vilka tävlingsbidrag jag gått vidare med är hemligt fram tills att tävlingen drar igång.

Kontakta mig

Scroll Up