VM-final i fotografering

Finalist och vinnare av Nation Awards

Jag kan nu berätta att jag gått vidare till final I VM i fotografering och har dessutom vunnit Nation Awards, vilket betyder att jag är den svensk som fått högst poäng, men också att jag är top 30 i hela världsmästerskapen.

Om VM

VM i fotografi (World Photographic Cup) är bland världens största fototävlingar med deltagare från 30 länder. Varje land som deltar har en nationell jurry som väljer ut fotografer att delta i landslaget. VM hade i år över 500 bidrag från yrkesverksamma fotografer. Varje bild bedöms utifrån en internationell standard och betygsätts med poäng upp till 100poäng.

Tillsammans med tre andra svenskar blev jag utvald till landslaget, jag blev dessutom som enda svensk uttagen med två bidrag i olika kategorier, Digital Illustration och Kommersiell.

Tävling avgörs 5 maj 2018

Tävlingen är pågående och avgörs på WPC Awards den 5 maj 2018 i Australien på Sea World. Som en del av tävlingen vinner den fotograf med högst poäng från varje land Nation Awards, kan stolt berätta att jag fick detta pris.

 

Kontakta mig

'

Scroll Up