Runt 4 tiden i natt landade vi i Tadzjikistan. Under första dagen besökte vi inga projekt utan jag var ner tillsammans med Monica och Katie från Operation Mercy medan ledningen hade stormöte. Så idag var mest en lekdag då vi känna på klimatet i stan, både temperaturen som var runt 35 grader men också folket.

Vi bestämde oss för att åka ner till Basaren som var ca 20min bilfärd i en hemmabygd taxi utan bälten – fruktade för livet, vi var nog allt från 8-11 pers vid olika tillfällen intryckta i en mindre minibuss. Hade förutfattade meningar om att det skulle vara trögt att få med folk på bild men vad fel jag hade, när jag välb började fota dem var det svårt att ta sig därifrån. En handlare som jag fotograferade insisterade på att jag skulle klä ut mig och själv vara med på bild och naturligtvis skulle jag fotograferas tillsammans med alla på hela basaren typ, så det var bara att svälja stoltheten, dra på sig kläderna och se glad ut.

Valde ut tre snabba bilder jag tyckte reflekterade dagen bra + en bonusbild=den bjuder jag på 🙂

I morgon ska vi iväg på några projekt, vi kommer vara borta hela dagen och kvällen så vi får se om jag hinner uppdatera i morgon kväll.