Snygga reklambilder till olika event

Slutet av 2014 inledde jag ett samarbete med Arboga Kommun. Eftersom jag arbeta som fotograf i Örebro och Stockholm så är jag runt i kringliggande regioner och nätverkar för att skapa nya konakter, det var då jag fick kontakt med Arboga Kommun.De är i stort behov av att ta fram nya snygga reklambilder till olika event under året. Problematiken för Arboga har vart att de har väldigt få bilder med människor på där människorna gett sitt skriftliga samtycke för att använda bilderna. När man använder bilder i kommersiellt syfte måste man ha samtycke från alla som går att identifiera på bilderna. Så initialt hade vi ett möte och gick igenom deras behov, det visade sig att det var väldigt omfattande och vi började direkt med att ta fram bilder till deras julmarknad inför nästa år.

Samtycke från modeller

När jag träffa dem första gången så upplevde jag nästan en frustration över att de inte kan använda dem bilder som finns antingen för att dem inte håller tillräckligt hög nivå, för att bilderna och vyerna är så använda för många gånger, eller för att det inte finns samtycke med människorna på bilerna. Därför har jag då fått i uppdrag att ta fram nya bilder löpande under året och för att lösa deras problem har jag/vi.

  • Valt att hitta nya vinklar att visa från Arboga, inte de klassiska överanvända vyerna, även om dem är vackra
  • Tagit in statister eller professionella modeller
  • Skriver modellrelease (modellkontrakt) med alla så att bilderna kan användas med gott självförtroende

 

Bilderna ska användas till

Bilderna kommer användas i alla möjliga sammanhang såsom annonsering, hemsida, marknadsföringsmaterial m.m. Just dessa bilder är fotograferade på Arbogas julmarknad. Vi kommer löpande under året 2015 att fotografera fler snygga reklambilder till olika event för att kommunen under nästa år ska ha tillräckligt med bilder för att kunna göra ett fullgott jobb att marknadsföra kommunen.

Boka It’s Varro för fotografering
arboga_kommun_fotograf_örebro_andreas_varro_itsvarro_4 Snygga reklambilder till olika event. Reklambild från Arboga julmarknad
arboga_kommun_fotograf_örebro_andreas_varro_itsvarro_2