Så arbetar vi

Oavsett hur du ser på användningen av bilder så handlar det om att kommunicera en känsla. Och för att ditt varumärke ska kunna nå sin fulla potential är såklart bilder och bildkompositionen extra viktig. Med rätt känsla sticker varumärket ut och din marknadsföring når fram. Och du kan positionera verksamheten där du vill att den ska befinna sig när det handlar om segment, nivå eller prisklass.

Idag är det ingen som orkar läsa långa texter späckade med tunga informationsblock, diagram och tabeller – oavsett hur bra din produkt är. Däremot kan du med hjälp av kreativa och genomarbetade bilder uppnå målen med hela marknadsföringsapparaten och skapa mer exponering och förtjäna mer uppmärksamhet.

Vad vi gör

Image & Reklambilder

We producerar både image och reklambilder som är till för att marknadsföra ett varumärke, livstil, concept, idéer eller olika känslor snarare än specifika produkter.

Kommersiella bilder

Kommersiella bilder är bilder specifikt på exempelvis handelsvaror, lokaler, byggnader, miljöer eller annat som du vill sälja eller visa upp.

Kreativa porträttbilder

Vi fotograferar porträttbilder av olika slag som vi kombinerar med avancerad bildbehandling för att ge dom en kreativ känsla.

Hur vi gör det

Spåna idéer

Du kan få hjälp att hitta kreativa, roliga och smarta idéer till dina reklam, image eller porträttbilder.

Skisser och mood boards

Vi gör skisser så du får en förhansvisning över hur bilderna kommer att se ut i stil och vinklar. På detta vis kan du komma med önskemål.

Rekognisera fotograferingsplats

Om vi fotograferar i miljö så åker vi alltid ut och rekogniserar fotograferingsplats för att säkerställa att miljön passar till bildens budskap.

Casting av modeller

Vi tar hittar rätt modeller för att förmedla budksapet. Beroende på uppdragets budget så tar vi ibland in professionella modeller från agenturer och ibland "vanliga" människor.

Make-up, klädstyling, scenografi

Med professionella aktörer blir modeller rätt klädstylade, sminkade inför fotografering med rätt tillbehör. Vi stylar även miljöer och ordnar fram rekvisita till miljöerna.

Fotografering

Vi kan fotograferar både i studio och miljö beroende på uppdragets karaktär. Men har även portabel fotostudio så vi kan få snyggt fotoljus mitt i skogen, om vi nu vill det.

Retuschering och fotomontage

Med många årig erfarenhet av avancerade bildbehandlingsmetoder och fotomontage så lyfter vi bilderna och gör det omöjliga möjligt.

Leverans

Vi levererar både digitala bilder men även utskrifter i olika format. Vi anpassar bilden till ditt användningsområde.

Vilka vi arbetar med

Företag

Vi arbetar med allt från små företag till stora globala aktörer. Det viktiga är inte storleken på ditt företag utan vad du vill åstadkomma. Vi vill arbeta med positiva människor som vill ha en förändring.

Reklambyråer

Vi har lång erfarenhet att arbeta med reklambyråer. Ibland kanske du vill ha ett bollplank redan i idéstadiet. Eller så har du en färdig idé som du vill att vi realiserar till en bild.

Organisationer och myndigheter

Vi arbetar även med organisationer och myndigheter av olika slag. Vi har erfarenhet att arbeta med både grafiska formgivare, marknadsförare och kommunikatörer.

Webbyråer

Om du representerar en webbyrå så kan vi hjälpa dig med bilder till dina kunders hemsidor.

Kontakta oss

Oroa dig inte, du kommer endast få svar på dina frågor via detta kontaktformulär. Din e-post är säker hos mig.