Fotostudio i Stockholm, Bilder Som Stärker Ditt Varumärke

Söker du efter en fotograf och fotostudio i Stockholm? Funderar du över hur du kan få mer coola men samtidigt lönsamma bilder? Som företagare har du säkert, precis som jag en ängel på höger axel som vill att du ska köpa prylar trots att det inte finns någon logisk förklaring. På vänster axel sitter en djävul som säger att du behöver motivera dina inköp. Logik mot känslor.

Människor styrs av övertygelsen att logiken är det viktigaste såsom kvalité, pris, fysiska attributer (ängeln). Men en av de största anledningarna till att vi idag köper produkter och tjänster är social status, hur kommer omvärlden se på oss efter att vi köpt denna produkt eller tjänst? (djävulen).

Jag arbetar som fotograf i Stockholm och mitt jobb är att väcka djävulen i folk, vilket låter lite märkligt. Men bilders sanna syfte i alla fall i ett kommersiellt sammanhang är att generera ett värde som i slutändan bidrar till lönsamhet för företaget, annars är det som jag brukar säga ”den värdelösa bilden”.

Bilder måste väcka känslor och förmedla budskap

Det dina bilder behöver är att förmedla budskap. Vilket budskap undrar du då? Jag arbetar inte med några djupa strategiska frågor, det får en reklambyrå göra år dig men jag hjälper dig att utifrån din strategi, målsättning och värdeord hitta vad som ska vara med i din bild och hur vi ska gå tillväga för att skapa en bild som är snygg och levererar.

Inte bara foto utan kreativ bildproduktion

Kameran och fotot i sig är ett sätt att ta in information att arbeta med. Du har väl aldrig hört någon presentera sig och sagt att dem arbetar som spikare? Precis, jag sysslar inte bara med foto utan kreativ bildproduktion, ett helt flöde. Du får hjälp med analys, enklare strategi, fotografering och därefter avancerad retuschering och bildmontage (bildbehandling).

Avancerad retuschering och bildmontage

Retuschering och bildmontage har du säkert hört talas om. I korthet betyder det att jag fotograferar olika människor/objekt på olika ställen för att kunna bygga en historia och ett budskap i bilden, storytelling helt enkelt.

Vi säger att du erbjuder effektiv kemikaliesanering och ska göra reklam för detta. I ett stall har några stycken stalltjejer gaddat ihop sig för att skämta med sin stallkompis som dom inte tycker passar in i stallet. Dom ställer in massa provrör i stallkompisens del av stallet, naturligtvis så får hästen i sig kemikalierna och krymper ihop till en liten åsna. Samtidigt kommer ägaren av stallet in med sin ståtliga häst, både ägaren och hästen garvar när dom ser åsnan.

 

 

Här kan du se ett exempel på hur jag med hjälp av kreativ bildproduktion har hjälpt ett företag med en bild som berättar en historia.


 

Kontakta mig

[cscf-contact-form]