Annonsbilder till tidningar

Har i tidigare inlägg skrivit om att jag börjat arbeta med Arboga Kommun. Detta är mitt andra uppdrag och denna gång ville de ha bilder till annonsering för staden. De annonserar löpande i bland annat tidningen Kupé som du kan läsa när du sitter på tåget. Denna gång behövde vi ta fram en uppsättning nya annonsbilder för att attrahera folk till Arboga. Viktigt var att det finns plats för marknadsföreren att lägg in text och logotyper, just där behövde bakrundsfärgen vara ren och enkelfärgad.

En pittoresk stad med mycket konst och kultur

Man vill visa på att Arboga är en pittoresk stad där man kan vara sig själv, det finns plats för eftertanke och tid att utvecklas. Man vill också trycka på att Arboga är rikt på kultur och konst.

 

Arboga, en stad med tid för eftertanke

Vi valde därför att ta fram två olika bilder där den första bilden är en bild på en man med sin hund där han blickar ut över solnedgången bortom vattnet. Huset till vänster som ser lite äldre och slitet ut ger en hint om den gamla delen av Arboga, till höger om ån kan man se små timmerhus. Mannen har sin hund med sig, till och med den får tid för eftertanke. Uppe till höger finns gott om utrymme att skriva annonstext på himmelen.

En konststad

Den andra bilden är ett konstverk i Arboga, man har tidigare tryckt väldigt hårt på Richard Brixels konstverk men nu valde man att visa upp nått annat från Arboga. Denna fotograferades efter solnedgången och gatlyktorna lyser upp konstverken med ett gult sken. En ganska dramatisk bild. Bakom konstverket ser man en stor ek och ån, där bortom gamla delen av Arboga. Nere på gräsytan finns det utrymme att skriva annonstexter.

Boka It’s Varro för fotografering
Annonsbilder till tidningar skapade åt Arboga kommun
Annonsbilder till tidningar för Arboga kommun